Modrý popelářský vůz

Modrý popelářský vůz

Anotace: -

Na popelářských vozech
Vozí se naše dětské sny
A snové prámy na přívozech
Už jiným směrem odpluly

Teď místo jízdy na stupačce
Se vezu na skluzavce teorie
Sám sebe steskně denně ptám se
Kam zmizela má fantazie?

Stále ještě rád naskakuju
Na modrý popelářský vůz
Své psané smetí do něj vyhazuju
A tu je další kus.
Autor Bolder, 14.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo...

14.04.2011 21:10:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí