utíkání

utíkání

Anotace: srdcebolné srpny.

čekám na vlak
chci odtud pryč
kov o ocel zvoní
jak bezradnost mé duše

čekám útěchu
cestou přes neslyšící ulice
tchaikovsky lechtá mé mladé vrásky
sebe už jsem někde ztratil

a bojím se
že mne nenalezne
žádný správný člověk
či něco jiného

zvonkohra bolesti
když se dívám
slyším
nemluvím

kapek v lahvi víc než v moři
topím se v hovoru
někdo to všechno ví
doufám že alespoň tápe



možná
Autor slob, 14.04.2011
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Maryje..., Emmelia, Mraveneček, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí