sešij jazyky když po louce ještě pořád zní jazz

sešij jazyky když po louce ještě pořád zní jazz

Anotace: O.á éíý ó úů°

Nejradši dýchám svěží vody vzduch
když se v azur vpijí růžové rozkoše
v nekončící společnosti borovic
ukájím se vůní pryskyřice
a kouřím nezamyšlen
letní tabák


krása je velmi krutá
vždy to už může být naposled
jako západ života
kdy noc již nekončí




přesto kouřím
velice pomalu

.
Autor slob, 14.04.2011
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, jvacl, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí