NADĚJE CO MÁ JMÉNO

NADĚJE CO MÁ JMÉNO

Anotace: jméno co má naděje....

vykřiknu do ticha
banální slova o klíčích
co na krku se houpou
někdo křikne
"Tak buď ZTICHA...."
co je v očích
co záblesku se koupou

pozdravím měsíc
"řeknu tak se měj"
kdo nazuje ti střevíc
tak vzpomínej
já jsem asi lhář
co v prachu ztrácí tvář

lituji nedopsaných řádku
mezi tím chci číst
spletenou krasu z šátku
jen obrátit list
pocit co ve tváři dýchá
a ztrácí do ticha

jen něco ve mně křičí
posílá polibky do noci
vše krásné ničí
jak mlčící,jak v bezmoci
v závrati je nadepsáno
Naděje co má JMÉNO.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.04.2011
Přečteno 261x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, Mbonita, Niky88, labuť, Květka Š., Juan Francesco de Faro, zenge, CULIKATÁ, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn ST

16.04.2011 14:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí