Předlouhá chvilka

Předlouhá chvilka

Anotace: aa-zz

z hlavy popel neoklepu
kdybych mohl,
proč bych si dál
lhal
a tančil tanec vprostřed střepů
z rozbitých oken do duší
s hudbou nářků dětí sklepů


Proč bych třídil zasraný smetí
smyslů jichž je nejmíň šest
a pak; co je smysl
čím se nechat vést...
vteřinová ručička zasekla se
a tisíciletá jak šílená letí

odměřuje nám věčným
náš doživotní trest
Autor Krapet, 16.04.2011
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Lesní žínka, mkinka, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obrazotvornost jazyka, myšlenky, tepající vyjádření s emocí.

21.06.2022 06:50:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí