Lamborgini

Lamborgini

Anotace: v pomněnkové metalíze

Hlouček předních odborníků
zastavil se na chodníku.
Nevšední věci se děly....

Tento odstín vskutku jiný,
pomněnkové Lamborgini
dosud ještě neviděli.

O závod s větrem životem se žene,
ohnivá čára, od kol jde dým.
Kvůli zlé nemoci trochu seškrcené,
světem však sviští na plný plyn.

Když zlobí palivo,
na chvilku zastaví,
ploužit se šedesát
prostě ji nebaví.

Jak blesk zas vyráží
po své životní cestě
v rytmu rock´n´rollu.

Ručička přes dvě stě...
Autor Šerpík 1, 16.04.2011
Přečteno 364x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Beepat, Divoženka1, Liv, isisleo, Gabrielle, Levandule, Maryje..., šuměnka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..být Lamborgini v té báječné barvě..
..sešlápnu pedál víc jak dvěstě.. :-))

27.04.2011 20:19:00 | isisleo

Nebo je to auto k mým očím? :-DDD

18.04.2011 08:32:00 | Levandule

možná tohle Lamborgini
chtělo barvu, co maj´ jeany
aby bylo vážně in
v tom detailu pro odstín :)

17.04.2011 08:51:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí