Jehla

Jehla

Anotace: Jeden můj v minulosti velký kamarád,kterého jsem spoustu let neviděl. http://www.youtube.com/watch?v=ae4293b6IoA

Stal se minulostí
ještě dříve než posnídal
kvůli falešné závislosti
pomalu umíral.

Strnulé oči
a pitomý výraz
ve tváři značí,
že v hlavě mrtvo skotačí
v srdci bez tepu jen mráz.

Žilou protekly statisíce
poslední šleha vážená zlatem
věděl,že už nechce žít více
buchna byla mu katem.

Láska k jehle osud vypráví,
smuteční síň bez květů,
Z kamarádů zbyl jsem jediný
kdo mluvil o něm nad rakví.

Z repráku zněl Petr Spálený.....
Autor Marcone, 17.04.2011
Přečteno 325x
Tipy 28
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Jiko, Mbonita, H.I.L., hašlerka, labuť, CULIKATÁ, ZILA78, hatlapatla, Tamara, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST....smutek se na víčkách usadil,
pro toho, kdo život takto zahodil.
Podobný příběh se mi kdysi stal,
jen u hrobu spolužáka,
houf kamarádů stál.

17.04.2011 17:37:00 | Tamara

ST.../nejen/ za kamarádství...

svinstvem se cpal,sám to tušil,
jehlou smrt bez stehu ušil
trip v barvě zlata,
už za ním chvátá ...

... smutné konce ... když ani kamarádi nemůžou pomoct ...

17.04.2011 15:30:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí