Volte osud

Volte osud

Anotace: opět s věnováním-ještě nepřišlo volební období a noc trvá

Volty
tekuté vyznání
těch pár roků
osud ti nestraní

Netřeba auto
stačí mít
prince na bílém koni
co chce rozednít

Netřeba dům
vysněný zámek stačí
ale nemůžu jít k sousedům
tam oči mám jen k pláči

I hmota by snad tekla
jen kousek slůvka
kdybych řekla
*
Nejsi a přece jsi
to je zlý sen
Já se nevrátím
Já tady jsem
Autor ni.va, 17.04.2011
Přečteno 292x
Tipy 6
Poslední tipující: James Libustka, j.c., enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez prince a vzdušných zámků
tekoucí roky bez zahrad…
jak procitnutí z mikrospánku
ano, to lze i zaplakat

je hmota formou energie
tou vládneš, jak vím, doposud
dokud láska v srdci žije
zvaž volbu, volbu na osud
***
Jiří

20.04.2011 10:14:00 | j.c.

ampérová...

19.04.2011 10:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí