Dětství

Dětství

Anotace: Vzpomínky na krásné dětství

Kde je ten čas, kdy jsem se mohla schovat v rodičovském náručí?

Ten čas, kdy, s kterou hračkou budu si hrát, bylo mou jedinou starostí.

Ten čas, kdy snila jsem o tom, že budu princeznou, učitelkou, snad i čarodějkou,

Dospěla jsem z nevinného věku, stala jsem se už tou slečnou velkou!

Teď řeším velké problémy těch "dospělých",

v srdci je strach, smutek, bol a jen sem tam smích.

Pak si však vzpomenu na své krásné a bezstarostné dětství,

ve vzpomínkách velké schovává se tajemství.

Táta, máma, všichni, které mám tak ráda,

jsou stále se mnou a vždy v srdci mém zakořeněni budou.

I když mám nesnáze a třeba se peru s celým světem,

přeci vím, že sic jsem dospělá, v duši však budu vždy dítětem!
Autor Anches, 17.04.2011
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí