Moře,řeka a rybník

Moře,řeka a rybník

Anotace: .................

Najednou vidím, jak mi rok zmizel
jediným mrknutím oka
ránou do hlavy
ztratil jsem se

chtěl bych být znova
na začátku té cesty
zapomenout na to co se stalo
už vidím zas všechno jinak

nejsem ten, co jsem
ve svém temném svědomí
raději bych, jsem bojoval
proti tomu nepříteli v minulosti
než byl nyní v přítomnosti
málem se utopil na moři

projít deštěm, napít se vody
stát se jiným člověk
naleznout něco nového
co člověka změní

jaká to byla láska
před pár lety
nyní nemohu nemyslet na ní
co mě okouzlila
jednoho jarního odpoledne

byl jsem klidným rybníčkem
stal se na chvíli nezvladatelnou řekou
divokou a nezkrotnout
nyní jsem mořem
mám několik hlubin
každá hlubina odkrývá něco jiného
co se v mém životě stalo
chtěl bych změnit to vše
co proběhlo během nemoci duše
která je horší
jak nemoc těla

nyní nad tím vším přemýšlím
a nevím co s tím vším

raději volím svou samotu
mého přízraku
zkázu svého okamžiku
zrození nového světa
jak zrození nové básní
namalování nového obrazu
pláč z nebe
déšť do moře…
Autor Vlk v rouše, 17.04.2011
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí