Srdce

Srdce

Anotace: No velmi zajímavá báseň toho jak se zrovna v této chvíli cítím a ne v žádné jiné.

Zima v mém srdci
i když mám svůj život
v nejkrásnějším rozkvětu
jaro kolem nás
voňavé rostlinky

začínám v sobě hledat
ten svůj řád
ten správný směr
pro ten který jsem ztratil
svou vlastní hloupostí

tak dnes jsem prošel svou minulostí
viděl místa
kde se mi měnil život
v takových malých okamžicích

proč neexistují kouzla
možnost změnit jen maličkosti
proč je svět tak tvrdý
možnosti žádné nejsou

nechápu lidi a jejich touhy
jsou odlišné než mé
mé jsou nyní jiné
raději pít vodu v dobré společnosti
než se opíjet rudým vínem ve společnosti
která není v mém srdci
v mém srdci mám…

to mi povězte, co v srdci mám
z mých básní…
Autor Vlk v rouše, 17.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 7
Poslední tipující: Lenullinka, CULIKATÁ, Maryje..., Juan Francesco de Faro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí