PROČ NE ANO,KDYŽ CHCEME NÉ

PROČ NE ANO,KDYŽ CHCEME NÉ

Anotace: proč ne,když ano

Věty jak střapce tady sedí
kam asi,do dálky hledí
pozdravují srdce
jen něžné ruce
příběhy vypravují....
v myšlence nežalují

Světy jsou otázky
otázky proměny
černobílé obrázky
čekají odměny
proč tady ale kralují
jen všední smutky

květy v srdcové krajině
jak závist na planině
ohně to zničí
jsme sami,jsme ničí
pro pomoc v beznaději
krademe nepřiznané zármutky

věty které tiše znějí
jak list ve větru se chvějí
bez záruky pro chvíle
než doběhnou do cíle
proč ne ano
jako to ráno
které řekne ne....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.04.2011
Přečteno 263x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Maryje..., NikitaNikaT., Niky88, labuť, Juan Francesco de Faro, jitka.svobodova, zenge, Jiná, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, líbí...*:)

22.04.2011 19:23:00 | PIPSQUEAK

proč ne, když ano
- je někak s ženskou příchutí
chce večer odejít / a odejde až ráno
nikdo ji k tomu vlastně nenutí :)

18.04.2011 11:34:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí