PROHNILÁ NÁDOBA MYŠLENEK

PROHNILÁ NÁDOBA MYŠLENEK

Anotace: v zrcadle času

Jen hledej
pocit co nemá jméno
mlčení a trocha nejistot
jen čekej
když je zataženo
a daleko je brod

pozdravuj naději
co křídla spalují
smutek a klam
já půjdu tam
kde poznávám
myšlenek co spalují

jsem součástí příběhu
moře bez břehu
jsem krajina rozpaků
znám jen nebe plné mraků
zázrak co křičí navenek
Prohnilá Nádoba Myšlenek.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.04.2011
Přečteno 232x
Tipy 21
Poslední tipující: ni.va, PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Psavec, labuť, Juan Francesco de Faro, zenge, Petbab, Květka Š., Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, Radku, dobře napsané. ST!***

19.04.2011 20:47:00 | NikitaNikaT.

Fakt bezva..ST.

18.04.2011 16:14:00 | Květka Š.

tak tohle je jedna z nejdokonalejších básní,
co jsem za poslední dobu četla :)

vážně nádhera!

18.04.2011 11:31:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí