Sen

Sen

Anotace: 10.12.2010 ... veršované pocity. Víš kdo jsi Ty?

Dnes nad ránem sen se mi zdál
a já chtěla snít dál..
Ten prokletý budík však zazvonil
a mě tím probudil!

Nemohla jsem uvěřit že už je tu den
a snít jsem chtěla jen!
Nechtěla jsem se probudit
a kouzla snu jen tak zahodit..

Když však jsem oči zavřela
jen jeho stín jsem tam viděla..
Někdy tak moci zastavit čas,
alespoň na chvíli........
až když to skončí,
poznáme jak moc jsme ztratili.
Autor Eris Greensun, 18.04.2011
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí