Úvod slohovky

Úvod slohovky

Anotace: "Vzor pro dokonalé štěstí je být velmi zaneprázdněn nedůležitými věcmi." (Newton) Co napadne tě?

"Vzor pro dokonalé štěstí je být velmi zaneprázdněn nedůležitými věcmi." (Newton)
Být svobodný a moci se rozhodnout jak se nám zlíbí.
To je to, co chce každý z lidí.
Nabrat si koníčků, zálib co hrdlo ráčí,
život je hra a my jsme hráči.
Každý jsme jiný s jinou strategií,ale všichni míříme k jedinému cíli.
K Té která prochází se kolem nás všech v černém plášti
a jednou ukončí hru každému hráči.
Některým otevře oči pro nový způsob hry.
Jiným vezme naději.
Její pravidla se však nemění."
Autor Eris Greensun, 18.04.2011
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: E.T.Jane, CULIKATÁ, Pablo Kral
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí