Perníkáři

Perníkáři

Anotace: cukr, ne to není cukr...

Rozprášené peří
v temně rudém moři
Ti co stále věří
že když se na dně neztratí
vše se v dobré obrátí

Děvčátko rozmilé
vodkou opilé
kradeným mobilem
volá svému příteli
ať jí rychle nastřelí

Krčící se v koutě
poskvrněné poupě
ptá se trochu hloupě
proč jí srdce rychle tepe
a proč se tak strašně klepe

Šťastná mladá paní
přináší jí psaní
co odplaví ji za ní
A smutný pán
zůstane sám

Nic už není jako kdysi
zmizely i kompromisy
sežraly je mrtvé krysy
Marné jsou rozmluvy
falešné omluvy...
Autor Mareritt, 18.04.2011
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Sima, CULIKATÁ, efeeez
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

obsah nahání strach...st

29.04.2011 16:45:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí