Koňská dávka

Koňská dávka

Anotace: surreal

Hejno hořících kachen
letí nocí.
Mám rád opile modré půlměsíce
pod nimi.

Q je šlápnutí do bahna
polykání studeného vzduchu
dupání po padlých
pralinka
spolklá s kravatou
s omáčkou
z tisíce Dalíovských očí
na obleku ušitém na míru

skepse a keksy
psi

trojcípý kruh
s příchutí hroznů
hrozný dluh
jedovatý osten dělá
v látce díru!
Autor Krapet, 18.04.2011
Přečteno 217x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, CULIKATÁ, labuť, Mbonita, Maryje..., Emmelia, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí