pozdě na vzpomínky

pozdě na vzpomínky

Anotace: nevzpomínam žiju

Tak sedím na hrobě a na něm jméno mé
sedím a přemýšlím o o budoucích jmen
přemýšlím nad tebou jak bodla jsi mě
jak srdce krvácelo tak moc ranila jsmě!

Tak nenávist necítím nad tebou samou
cítím jen odpor a nechut být tvou pannou
Tou pannou co s usměvem vedle stála
TAK ta už není ta je volná

Nesnáší tě,nenávidí tě.
Odchází a utíka
leží a nedýchá
ta PAnna už leží na dně řeky
odkoplas ji, taky tě nechci :(
Autor vlcatko, 19.04.2011
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí