Neustálý boj mezi dobrem a zlem

Neustálý boj mezi dobrem a zlem

Anotace: Neustálý boj mezi dobrem a zlem

Když si na dně
V těžškých mukách
Cítíš jak kolem tebe moc zla vyrůstá
V temnotu

V televizi
V novinách
Vidíš obraz černé růže jak rozkvétá
Plná jedu

Se vší zlobou
A nenávistí
Dobro se krčí v temném rohu neschopno
Bojovat

Svět křičí
Bolestí
Zatímco z podzemí přichází inferno
Nás pochovat

Dobrého polovic
Zlého však mnohem víc
Kdy síly temnoty ovládnou vše?

Neustálý boj mezi dobrem a zlem – který nikdy neskončí
Neustálý boj mezi dobrem a zlem – hledíme mu do očí
Neustálý boj mezi dobrem a zlem – záleží na nás, kdo zakročí
Neustálý boj mezi dobrem a zlem – jeho věčným svědkem je náš věk
Neustálý boj mezi dobrem a zlem – kdo bude vítěz tyran nebo člověk?
Autor Hugo Zhor, 19.04.2011
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí