cholerictví

cholerictví

Anotace: ....

Jsem cholerik no a co,
a zřejmě neovládnu to.
Snažím se hlídat,
protože vím že slova ublíží,
ae občas prostě vybuchnu a vše zuří.

Řikám co nechci
a pak dostávám i tvrdou lekci.
Hodně lidí ví,
že jsem impulzivní.

Ale nikdo neví,
jakej vztek se ve mně občas vaří!
Pouštím agresivní písničku,
a snažím se odreagovat tu.

Nás choleriky se musí brát s rezervou,
a kort mou osobu...
Autor katkabloom, 19.04.2011
Přečteno 415x
Tipy 2
Poslední tipující: Findë
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí