špatný příběh Johnyho .B

špatný příběh Johnyho .B

Anotace: ...

On Johnny měl na rukou krev
a chtěl se podělit s vámi
o část svého šílenství....

Byl jeden z těch,
jehož život si Bůh nepřehraje jako svou oblíbenou skladbu
v zdvořilé ignoraci
otočí svou nadoblačnou tvář...

Peklo se mu stejně jako mne vznášelo za krkem
jak pták zrozený z elektrických výbojů...
pozdě poznal rozhraní
chtěl posílat Bohu vzkazy
svými činy...

ale zaslíbení ho nepříjmuli do hlubin srdcí
s tim,že on nemůže nic poznat...
spálil své básně
jeho obraz znázorňující šedost dna rybníka,leží přesně tam...
co zobrazuje,jako zbytečné zrcadlo...

Apoštol marnotratnosti,
který možná začal...
ve skulině neznámých životů
nočních stínů...

nový život rozkvetených krvácejících otázek
básníků...
i když věděl,že on vždy zůstane
na břehu,
až ostatní vydají se k plavbě...

Ale když se tak díval viděl,že
ta voda zrudla krví..
kterou viděl téct...

a muka pocitů viny
proměněné v nyhilistickou galerii skutečnosti..
místo protnutého zápěstí....

viděli jste někdy důstojnost
v černé díře agonie?

Johnny chtěl,ale nikdy se mu to nepodařilo...

a Bůh si pustil píseň
a zasekl se přehrávač...
Autor 27Zdenek, 19.04.2011
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí