Srací blues

Srací blues

Anotace: jedna oda z hajzlu

Je středa brzo ráno
a já už sem vzhůru
nemám toho moc naspáno
podstupuju zelenou kůru

abych vydržel abych přežil
mezi všemožnou chamratí
abych neživořil ale si užil
přitom netrpěl závratí

nevydržím s čistou hlavou
v dnešní trápný nezajmavý době
moje myšlenky na jiná místa plavou
a stejně je všechno o hovně

stejně nakonec všechno porazím
překonám všemožná uskalí
možná si ublížím či se přerazím
co nezabije to posílí
Autor ostuda lidstva, 20.04.2011
Přečteno 239x
Tipy 3
Poslední tipující: Pythonissa__, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

K Tvým básním nikdy nemám co dodat.
ST!!

24.04.2011 18:51:00 | Pythonissa__

cotě nezabije to se tě pokusí zabít :D

20.04.2011 12:01:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí