Hrnečky s povahou

Hrnečky s povahou

Anotace: ...

Když narodí se děťátko,
lékař mu dá zakrátko
-než ho dají na váhu-
vypít z hrnku povahu.
Z červeného nepij radši-
-z toho pili dnešní rváči,
tak se napij z jiného..
Jen ne ze zeleného,
v tom se toti voda kazí-
-pili z něj lháři a vrazi!
Kdo si vybral hrnek žlutý,
ten dnes není vůbec krutý-
-bývá k lidem velmi milý..
Ten, kdo chce být radši čilý,
ať si zvolí hrneček modrý-
-ten je pro energii dobrý.
A co hrnek fialový?
Každý, kdo z něj pil vám poví,
že s ním neprohraješ žádnou sázku,
máš štěstí.. Ale chceš-li spíš lásku,
zvol béžový jako kost,
v tom je lásky víc než dost..
Autor Cataliina, 20.04.2011
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité a hezké, ale stejně bych zůstal u přiložení děťátka mamince k prsu. :o)

20.04.2011 21:11:00 | Juan Francesco de Faro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí