Nevnímám...

Nevnímám...

Anotace: je to jen souhrn slov...?!?

Nevnímám,
tu bolest co cítíš, příteli....
A utíkám,
kdykoliv potřebuješ obejmout...

Je to mé prokletí,
nevědět co je správné...
A Usínat,
na střepech z tvého srdce...

Prolévám svým hrdlem,
další tequilu...
A tam někde v duši,
se modlím....

Za tvé lepší zítřky,
a lepší přátele, abys měl...
A mám strach,
že sama shořím v plamenech co ti jdou z očí...

Tajná znamení,
a tma tmoucí....
A všechno to zlo,
vymilo mi mozek....

Cigareta dohasíná,
tak jako má víra....
Tančím valčík,
se svojí vnitřní nejistotou...

A všechno se točí,
dál...
Autor whiolet, 20.04.2011
Přečteno 222x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, Emmelia, Chancer, CULIKATÁ, la loba, Gabrielle, James Libustka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se točí hlava :D

22.04.2011 22:20:00 | whiolet

Dokud se točí zeměkoule, tak je všechno ok.

20.04.2011 23:19:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí