V rozteklých horizontech dnešní budoucnosti

V rozteklých horizontech dnešní budoucnosti

Anotace: -

V rozteklých horizontech budoucnosti
Na včelích křídlech z medu a parafínu
Zavání všechno tovární precizností
Pohárky chutí nepoznají umělinu

Normalitě přiřknem speciální značky
Tituly, které neznamenaj nic
jsou jenom magnetem pro naivní kačky
všechno je naruby a těžko najít líc

Přichází noc a my nehledáme světlo
Prostě se učíme v té nastalé tmě žít
veřejné mínění pod silou proudu smetlo
pár zbylých jiskřiček co mohly zapálit.
Autor Bolder, 20.04.2011
Přečteno 212x
Tipy 12
Poslední tipující: labuť, strašidýlko-střapatý, Maryje..., CULIKATÁ, hatlapatla, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí