Die Freiheit

Die Freiheit

Anotace: krátká a lehká píseň

Utýct jak slza po tváři
nabít a vystřelit
obestřen blankytem
a teď jen spí

Utíkal, nevěděl kam
chtěl jenom žít
jenom vše opustit
a jiným být

Chtěl se jen vymanit
z pařátů osudu
který mu předložen
už v dětství byl

Chtěl se jen nabažit
ochutnat ostudu
zříci se přepychu
ve kterém žil

Chtěl se jen ponořit
do vlny zábavy
válet se u dubu
a pravidla psát

Chtěl se jen na život
podívat od rubu
krásně si užívat
a málo spát

Jenomže přepísknul
podcenil náhodu
a tak mu musíme
tenhle hrob stlát
Autor Vodoměrka, 20.04.2011
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí