Ty víš.....

Ty víš.....

Anotace: Jeden svět nestačí......Ti

Směješ se mi z kříže
protože víš,že
malá je ti Golgota.

Slezeš k nám malým dolů
a tvá šlápota sic plna vzdoru
v moři slz
nic už neznamená.

Vrať se zpátky synu "tamtoho"
Jsi k pláči
najdi si jiné trubky,mátoho.

U nás už to stačí.
Náš svět jinam
než do pekla nedokráčí.


Ty sám nejlíp víš
že kříž,
je jen berlička
pitomá slovní hříčka,
pro slabochy
a jejich rádoby hříchy.

Pozdravuj a drž se.
v zapomnění
Autor Marcone, 20.04.2011
Přečteno 269x
Tipy 21
Poslední tipující: H.I.L., Niky88, hatlapatla, la loba, strašidýlko-střapatý, Špáďa, Květka Š., Kett, Maryje..., CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

U nás už to stačí.
Náš svět jinam
než do pekla nedokráčí.

...ST...

20.04.2011 22:37:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí