Tečka dějové linie

Tečka dějové linie

Anotace: -

Otcové naši
Jsou textem v učebnicích
A matkám věnujeme
Věčné obrazy

Ovesnou kaši
Mám v hlavě pod čepicí
Už napůl snědenou
Až z toho zamrazí

Někdy se cítím
Jako pauza mezi slovy
Ve větě historie
Plné symbolů

To je tím žitím
V duchu dnešní doby
Při pádu k zemi
Stále hledět nahoru

Hledám si místo
Aspoň mezi poznámkami
Kratičká zmínka
By mi přišla vhod

Román je pasé
Když jste nic nepopsali
Dějová linka
Není linka ale bod.
Autor Bolder, 21.04.2011
Přečteno 253x
Tipy 10
Poslední tipující: la loba, labuť, strašidýlko-střapatý, Petbab, Marcone, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí