Krvavá růže

Krvavá růže

Anotace: zas mám depku, odpusťe mi ty nesmysly co píšu... na lepší nemám, bohužel a naštěstí

Pronásleduje mě minulost,
snad chce mi zničit přítomnost,
Nevím, možná. Doufám, že ne.
Je mi ukradená, tak ať k čertu jde!

Vzpomínka tvář má muže,
vzpomínka co nemá cit.
Já chci v ruce míti růže,
s růží v ruce s tou chci jít.

Chci přivoně si k růži,
trny snad mi kůži rozdrásají,
krev má ať zbarví kůži,
a mou duši na pokoji nenechají.

Hluboko do ruky se trny noří,
celistvost kůže se rychle boří,
krev po prstech stéká
z ruky stává se krvavá řeka.

Vzpomínka zmizela,
krev na ruce zůstala.
A dlaň je rozdřená do masa
nervy zraněné ruku rostřásaj.

Růže od krve ve váze stojí,
na jednom trnu bolest je dvojí.
Vykvetla nádherně
krvavě červeně...

Tak, jak jsem chtěla Já ji mít...
Autor Inies, 01.02.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí