Ne! Nerozhodnost.

Ne! Nerozhodnost.

Anotace: další nesmysl, další blbost...ale co... je to moje radost. kus mé duše, mého života... kus bolesti

Vím, že píšu hloupé verše,
že někdy smysl nedávaj.
Vím, že nikdy nevím, co chci ještě,
když toho všude tolik prodávaj.

Neodmítám nabízené,
nejsem hloupá - to víš, že ne.
Přijímám a odesílám,
směju se a slzy skrývám.

V depresích se často utápím,
pod kotlem zoufalství zatápím.
Pod úsměvem slzy skrývám,
se smutkem se na svět dívám.

Bez příčiny bez důvodu
schytám vždy první vlnu hněvu.
Je jedno z kterých stran,
vždyť je to osud temných dam,
zůstat v bojích navždy sám.

Je to hloupé, to já vím,
teď jsem s Tebou, jindy sním.
Život mizí, rychle plyne,
minuta s hodinou mi nějak splyne.
Autor Inies, 01.02.2006
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přijde mi až přiliš prkenná a nerytmická, ale možná se mýlím...

01.02.2006 15:16:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí