Broken soul...

Broken soul...

Anotace: a co já jako s anotací?

tisíc modliteb
neprolomí prokletí
tisíc proseb k bohu
nedá co mít nemohu
i kdyby svět visel na vlásku
nemám nárok cítit opětovanou lásku
i kdyby svět přiznal si neřesti
nemám nárok na klid, nárok na štěstí.
stovky přízraků táhnou ulicí
a mě z toho třeští v palici.

Láska ke smrti, láska ve smrti...
kéž mě hned ráno kamion rozdrtí...
Stovky přání, plané touhy
dávaj znát že sem odpad pouhý
ve smrti lásku a lásku k smrti
vzpomínky i současnost mě drtí
bez naděje se žít vážně nedá
a nad obzorem měsíce tvář bledá...
Autor Johny Styx, 22.04.2011
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to jsem rád že se to líbí :) hned má člověk pocit, že aspoň tohle nebyla zbytečná práce :)

22.04.2011 17:47:00 | Johny Styx

nějak nevím co říct... líbí, moc... Johny =)

22.04.2011 09:37:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí