Změny

Změny

Anotace: ***

Možná jsem na okraji zhroucení
A chce se mi brečet skoro každou chvíli
Štěstí mě bezostyšně míjí
Můj osud se smíchy svíjí
tady před mýma očima
Bude mi 33 a nevím, v čem to spočívá
Jen vím, že další víno už to nenapraví
Tak nalej mi další a řekni...
Jsme ti praví?
Smůla se nám lepí po patách
Naše láska nahání mi strach
Hádáš dvacet, losují devatenáct
A takhle je to vždycky se vším
Nejsem věštkyně, ale i tak nám věštím
dlouhý láskyplný život bez veškerých možností
Chceš být se mnou?
Smiř se s tím
Dělám si srandu
Samozřejmě
Jsem na okraji zhroucení
Chce se mi brečet, křičet, řvát
Osud svůj proklínat
Chce se mi všechno vzdát
Možná bych všechno dnes večer vzdala
Však na dně dnešního červeného vína
našla jsem pár otázek bez odpovědí,
pár nadějí,
pár cest
Možná jsem na zhroucení,
možná jen chci se nechat vést
životem plným odpovědí
Možná až zoufale málo svůj život měním
a každá změna mě pak zaskočí
Tak nalej mi další sklínku
a dívej se mi při tom do očí
Možná se nezměním
Možná se poučím
Autor unstoppable, 22.04.2011
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: enigman, CULIKATÁ, vapiti, Skalsky Pavel, kejtyyy, Petbab, Niky88
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná...

23.04.2011 00:18:00 | enigman

... na to je nejlepší se jít projít ... :-) www.ultreia.cz nebo třeba .. http://www.libosovice.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=68:santiago2008&catid=34:santigo&Itemid=16

22.04.2011 13:30:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí