Budoucnost

Budoucnost

Anotace: ***

Uprostřed noci se mě ptáš,
co hodlám udělat se svým životem
Nevím, na co se ptáš
Jako bys nevěděl, kdo jsem,
když mě měsíční svit ve svém náručí svírá
A hvězdy buší do mého těla
Jsi přízrak?
Pod tvým pohledem jsem oněměla
Pod nátlakem tvého ptaní
Zkus to znovu
Za svítání
Zkus to zitra
Zkus to příště
Snad odpověď ti dám
Teď prostoupená jsem dnešní nocí
Tvou přítomností
Přítomností
Budoucnost je jen o krok dál
Já ale nejsem tím, kdo ten krok udělá
Chci být jen tady a jen teď
Pohleď mi do očí
Znáš odpověď
Měsíční jas se v mých očích příčí
Jsem tvá a nejsem ničí,
když ode mě odcházíš
Chceš budoucnost, ale co ty o ní víš
Ať stane se cokoli, tady to teď není
Jestli to mezi námi něco změní?
Ano, to se může stát
Však už teď vím, že ani zítra
nepřestanu tě milovat
Už teď vím, že do konce života svého
nepřestanu tě milovat
Co chceš vědět víc?
Co se vlastně změní?
Jsi můj západ slunce i rozednění
Jsi moje síla bojovat
Jsi moje víra,
že tenhle život
může za něco stát
Tak neptej se, netlač mě tam,
kde chceš mě mít
Budoucnost, ta je o krok dále
A dokud jsem s tebou, nechci nikam jít...
Autor unstoppable, 22.04.2011
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, kejtyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí