Erbenovy dívky

Erbenovy dívky

Anotace: ...

Princezny na jednu noc
jsou krásky z Erbenovy Kytice,
děsivě krásné a smějící se,
s přívěsky svatých břitev
ve tvaru zlomených srdcí,
protože každá dívka
by u sebe měla nosit
skrytou zbraň...

...podříznout provaz vztahu...

esence lásky
byly cítit po vraždách

a vraždy z rukou
Erbenových dívek
byly tak promyšlené
a na první pohled nevinné,
až Vás napadaly
představy hororových balad,
které si Erben
choval v mysli

aniž by obohatil čtenáře
druhou Kyticí...
Autor Tomáš Přidal, 22.04.2011
Přečteno 300x
Tipy 17
Poslední tipující: hašlerka, drsnosrstej kokršpaněl, labuť, Jiná, Skalsky Pavel, Metcheque, wendy.poezie, kejtyyy, Marcone, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkné =)

22.04.2011 09:31:00 | kejtyyy

Ony mají místo skryté zbraně něco jako vztahový katapult.A ten teda funguje.

22.04.2011 09:02:00 | Marcone

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí