Cvak

Cvak

Anotace: -

Cvak
Zkusils to prvně
Už ani nevíš proč a při čem
Možná sis ani neuvědomil
Co děláš
Pokus vyšel
Pak to nějak odeznělo

Cvak
To už začalo vrtat hlavou
Že není něco v pořádku
Divný pocit
Jenže přehlušil jej
Další úspěch

Cvak
Pak už sis začal tvořit definici
Pravidla hry
Každý pokus
O komoru míň
Je načase začít zvažovat
Zatím přálo

Cvak
Tentokrát jsi prostě
Potřeboval vyplýtvat další kus
Štěstí, které přeje
Ruce se však třesou
Zle je

Cvak
Jde to samo
Není to jen z nouze ctnost
Ale způsob tvého života
Jinak to už ani neumíš
Tak pokoušíš
Znovu
A znovu
Zas

Cvak
Už ti to docvaklo?
Ono ti to vycházelo
A možná ještě chvíli bude
Problém je
Že nikdo neví
Kolikrát ještě
Než tě výstřel
Skolí k zemi

Prásk!
Autor Bolder, 22.04.2011
Přečteno 228x
Tipy 10
Poslední tipující: chicacheca, la loba, Anjesis, strašidýlko-střapatý, Emmelia, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má to vývoj a pointu, to se mi líbí

22.04.2011 19:44:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí