Bolest

Bolest

Anotace: Tahle básnička vznikla 2.2.2007 ... Jiný popis nepotřebuje.

Moje srdce velmi krvácí,
má duše se v bolesti ztrácí,
ja už nechci nikdy víc,
znát lásku, její rub a líc,
ta bolest je zlá,
stále ve mě bodá,
umřít chci na místě,
odejít toužím velice,
ta díra uvnitř mne,
stále dál jen roste,
co můžu dělat víc,
nezbývá mi víc už nic,
umíráček už vyzvání,
ponesou mě po té stráni,
v té hrobce už se zřím,
v černý šat mé tělo prostřený,
duše bez těla, tak lehká,
okolo hrobu ohníček plápolá,
vedle mne smrtka stojí,
kouká se mnou na tu chvílí,
na ten okamžik mé smrti,
bolest už mě víc nedrtí,
kam se poděla, proč už tu není,
mé tělo v hrobě teď střeží.
Autor Loretti, 23.04.2011
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí