hlouposti

hlouposti

Anotace: :D

Znám zvuk křídel andělů jež chránit by Tě měli,
svá křídla blankytná snad nad Tebou roztáhnout chtěli,
Ty však ,bláhová,utíkáš ,běžíš a anděl nestačí Ti,
jeho křídla ochranná marně za Tebou v dáli letí.

Stůj !!!Křičím za Tebou.Marně Tě lásko stíhám.
Do dáli, klečíc na kolenou ,se jen za Tvým stínem dívám.
Proč má láska není hrází tou,přes kterou nenávist a zloba dál nemohou.
Snad jen čas otupí bolest mou,když slova lásky již nic nezmohou.

Snad bůh odpustí bláhovým,kteří stále sny nové hledají.
S očima do dálky upřenýma zraňují,Ty kteří stále milují.
Autor j.f.k., 24.04.2011
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: kja-jin-ka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí