Sen

Sen

Anotace: Né vždy jsou změny krásné...

Měla jsem kdysi zvláštní sen,
co proměnil se v páru.
Zatáhl závěs, změnil den
Zbyl jen ten divný sen.

Kam zmizel ten dětský smích,
jenž k ránu na trávu sedal?
Utopil ho smutek líh.
Už dávno ztratil se vdavu.

Hledat ho, bloudit, doufat,
toužit, propadat se, zoufat,
milovat, umírat, dusit se, smát.

Prokletí! To prokletí bude tu věčně hrát.
Autor Nakra., 24.04.2011
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, seh, Marcone, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas jsou přesýpací hodiny, co mění naše dny
A s ním navždy miz i některé sny :)

25.04.2011 14:13:00 | Nakra.

Nic netrvá věčně a čas... je někdy tou kartovou dámou, co mění..

25.04.2011 12:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí