Bože, za co...?!

Bože, za co...?!

Anotace: "Takoví jsme byli, říkáš si. A chce se ti brečet."

Dřív zdravá jak řípa
holka krev a mlíko
Dneska sotva sípá
a je jí to líto

Z krásných hustých vlasů
línající smetáček
K čemu to, že sahá k pasu
kvalita šla do sraček!

Svou vlastní blbostí
Navěky se odepsala
Chytla se do pasti
Ráda by čas zpátky vzala

Mentálně narušená
Na prášcích do smrti
pozdě je poučena
Už není vyhnutí
Autor Mareritt, 25.04.2011
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: katkabloom, Severka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No alergie na kovy spravit nejde a tu druhou věc spravuju tři roky a nejde to...

28.04.2011 21:08:00 | Mareritt

všechno jde napravit, začít od píky, znova...;)

26.04.2011 09:33:00 | Severka

:((

25.04.2011 13:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí