ZAHLEĎ SE DO SEBE

ZAHLEĎ SE DO SEBE

Anotace: promluva.

to ticho se potkává jak život se smrtí
v každém svém doteku co každý ale nehledá
zázraky sami nás ale nutí
jen slova jsou škaredá
ze zimy jaro přijde
do ticha se toho vejde
proč hledáme to zrození
jak zázrak,hvězd je znamení
jen sám ve svém snu,slzy si utírej
sám sebou se probírej....
musíš jen slova chytat do své sítě
kde jen sny,sny vrásčité
žijeme sami ve své ulitě
z lahve co jsou dávno dopité
když tomu blázne nevěříš
znovu někam utíkáš
tak své lásky neslepíš
proč jenom do deseti počítáš
najdeš jen svůj stín
proč,jen mlčí,mlčí stín
podívej se na nebe
zahleď se pak do Sebe
Autor Radek.oslov.Šafárik, 25.04.2011
Přečteno 220x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, hašlerka, Juan Francesco de Faro, zenge, Mbonita, Květka Š., la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mnoho slov v té promluvě zapadá, ale záměr zaujal...;)

26.04.2011 10:00:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí