Poslední kapka

Poslední kapka

Anotace: kap, kap, kap, kap, ...

Za oknem všude jsou sněhové závěje,
mně na rtech zůstala jen kapka naděje.
Naděje na štěstí,
naděje na lásku,
naděje na život,
jenž visí na vlásku.

Za oknem všude jsou sněhové hrady
a kapka na rtech, co chvějí se strachy.
Strachem o přátelství,
strachem o rodinu,
život, co krátí se
každičkou hodinu.

Za oknem stále jsou sněhové závěje,
kapka už ukápla, zmizel strach, naděje.
Zůstala prázdnota,
city se ztratily.
Byla to náhoda
nebo mě zradily?
Autor Kyselinka, 01.02.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný, opravdu. Občas si řikám, kam na to chodíš.. Nicméně ti musim vzdát hold za tak krásnou báseň.

01.02.2006 21:40:00 | Saen

Cítím tu obavu.....100

01.02.2006 21:03:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí