Kdo jsem?

Kdo jsem?

Anotace: stále to nevím...

Utichlo škádlení,
ty jsi šel spát.
Ve tmě tu sedím
a ptám se, co dál.

Sto kilometrů mezi námi
a barikády v nás.
"Zde plýtváš silami,"
šeptá můj hlas.

"Copak jsi otrok,
copak jsi hračka?
Tak udělej krok,
život ti nepočká."

"Nejsi běhna,
co nohy roztáhne na přání,
a nejsi žena,
jeho jméno tě nechrání."

Po tvářích slzy mi kanou.
Kdo tedy jsem a zač mě máš?
Naději chovám si planou,
že časem mi řekneš...
Autor Alain, 27.04.2011
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Monica.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí