Smysl

Smysl

Prach jsi a v prach se obrátíš
Hmm, moc pěkná motivační řeč
Prostě to neřeš a nebreč
A hlavně hlavu nevěš

Nejhorší je, že si myslim - už to bude tak
A nebo se tim jenom nechávám zdeptat?
O smyslu života přemejšlim tak často,
že toho ztracenýho času začínám někdy litovat

Řikám si, jednou asi napíšu memoáry
Jenže ty stránky by působily akorát jako myšlenkový pisoáry
Ta moje snaha o pochopení věcí tak samozřejmých,
ale při tom neuchopitelných, je mi vlastní

Tak se snažim vyjádřit to básní
Jo, prázdnou slámu umim mlátit dokonale
Ale kdo ne? Já se tim aspoň neživim
A mozky mnohých jsou jak půda bez živin

Tak až ten smysl někdo najdete, dejte mi vědět
Já tu nad tim do tý doby asi budu sedět
A bloumat a zkoumat a hloubat, abych došel k tomu
Že smysl najdu spíš někde venku, než tady odsud z domu
Autor Voiceless.Messenger, 27.04.2011
Přečteno 348x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

závěr se mi líbil.

03.12.2012 13:54:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí