Leží v hlíně

Leží v hlíně

Anotace: Lítost nad jedným zmařeným ptačím životem, který pomalu končí jen pár metrů ode mne.

Leží v hlíně
a nad ním spousta hvězd,
které nesvítí kvůli záři z umělých světel
leží a z posledních sil dýchá.

Leží v hlíně
otvírá zobáček
a z posledních sil se snaží žít
už tak zbytečně....
.... tak krutě a zbytečně.

Snad i malí ptáčkové mají nebe
kde prolétne se poprvé a navždy.
Krutá příroda a její zákony
co nedovolí mu dospět.

Leží v hlíně,
jejíž součástí už brzy má se stát.
Leží v hlíně
a nikdy nezazpívá....

R.I.P.
Autor Striptérka, 27.04.2011
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Quigleika, teď už nikdo, Maryje..., labuť, la loba, Mraveneček, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí