Monstrum

Monstrum

Anotace: ***

prožívám krizi,
vždy když jsme nazí
dokonalý rozštěp osobnosti
tělo o tělo se tře
a mé já se ve mně pře
otravují mě mé vlastní lži

náraz po přírazu
podléhám tvému odkazu
přirážím jako zběsilý jen abych zapomněl
kapka po kapce potu
zalévá kořenu plotu
z dvou zubožených lidských těl

náraz za nárazem
stávám se slizkým plazem
zde je výsledek tvé výchovy
jen abych ti byl blíž jsem jako ty
zešílel jsem ze své samoty
odešla jsi s něžnými slovy

na rtech zasyčeli jako zmije
meikap stopy skryje
jizvy jsou sotva patrné
tvá výchova byla užitečná
spalujeme mě touha lačná
byť je to skvěle zahrané

jsi pyšná? stvořilas monstrum
Autor Edmond Kadad, 28.04.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí