Výlet do Vídně...

Výlet do Vídně...

Anotace: (28.4.2011) dnešní výlet do Vídně :(

procházka po Vídni
parky a zahrady
všechno jak na dlani
nezkrotné nápady

zpáteční cesta však
stala se hororem
nebylo všechno tak jak
bylo myšleno autorem

lambrusca litr padl
slzí taky pár teklo
kvítek radosti zvadl
pro mě to bylo peklo
Autor B.a.r.b.a.r, 28.04.2011
Přečteno 208x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí