Dilema

Dilema

Anotace: Každého boj vlastní.

Nad pohřebištem tyček,
tiše si smutní.
Skleslot víček,
Jí ni nermoutí.

Nikotinový sosák...
se vcelku chytil.
Jak pleštý vousáč,
co boračku zvinil.

Dala by si zas,
ale tak...
prostředky pošly.
Schová si napak,
nálady co došly.

Snad dá si
někdy ještě,
tiše si doufá.
Zoufá si,zoufá,
na závilost si troufá.
Autor Tayli, 30.04.2011
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí