Lakota

Lakota

Anotace: Krátké lakomství

Na zemi leží klíč, u klíče leží míč, u míče leží muž a v zádech má dlouhý nůž. Nůž stříbrný sval otvírá, krev rudá z rány vyvěrá, muž bledý dávno nedýchá, jiskra života tiše utichá. A co na to žena? Žena kolem muže zametá, její muž byl lakota a teď v zádech stříbro má, ha, kdo poslední se usmívá?
Autor Jacques-ds, 30.04.2011
Přečteno 465x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí