Lehce opilé dílo

Lehce opilé dílo

Anotace: raději nechci vědět, co jsem tím chtěla říct...

Koukám na nebe,
myslím na tebe,
že mám tě vedle sebe,
z toho pomyslení mě zebe...

Má fantazie překračuje meze,
jak z chlupaté deky, ze mě to leze,
pár piv a už se to veze...

Ve své mysli tě svlíkám,
lehce se tě dotýkám,
drink s drinkem míchám,
když s tebou volně dýchám.

Zase překračuju hranice,
v mé hlavě ukrytá je vánice.

Prosíme vystupte... Konečná stanice...
Autor strašidýlko-střapatý, 01.05.2011
Přečteno 286x
Tipy 32
Poslední tipující: Haniéčka, ir.is, Niky88, la loba, Bambulka, carodejka, Maryje..., Juan Francesco de Faro, hašlerka, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach jo.

01.05.2011 23:43:00 | carodejka

Broučku, vím to a vím, že ty víš... ach ty srdčíko posmutnělé...

01.05.2011 13:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí