Osoba

Osoba

Anotace: jejíž jméno se nesmí vyslovit

Co ty děláš, dobře děláš
i když třeba z kapra guláš.
Sebestředné jelito.

Žiješ v jiné realitě,
za to všichni milují tě,
empirická entito.

Kdypak dostaví se posun
a uzříš svou špičku nosu?
Nikdo, nikdo neví to.
Autor tichy.drak, 01.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí